Plåtande

Idag har jag plåtat mycket. Det blev en hel del varierande bilder vilket är roligt! Först började jag fotandet med grannarnas lilla son, som var väldigt ledsen (får återkomma en annan dag snart!) och hoppade sedan över till att ta kort på en av våra hundar (Bosco) när han sprang över gräsmattan. Körde samma teknik som jag använder mig utav vid plåtande av roadracing - panorering.

Efter middagen tog jag min hoj och åkte iväg och tog en massa naturbilder.

Nu väntar en hel del retouch, and I like it!

Örsundsbro

Slänger upp lite bilder från när jag och mamma drog på en liten fotoutflykt till Örsundsbro!









Fotostopp från Jönköping

Här är några bilder från när jag var i Jönköping genom Canon. Stannade vid Brahehus på vägen hem och plåtade ruinen. Stannade även till vid en liten brygga strax innan Askersund.

Kommentera gärna!

 

 


 




Om jag fick 55300:-

Om jag fick 55300:- så skulle jag köpa detta:

Canon EOS 5D mark II (~21000:-)
Canon EF 28-70mm f/2,8L
(~12000:-)
Canon EF 16-35mm f/2,8L
(~14500:-)
Canon EF 15mm f/2,8 fisheye
(~7800:-)

 

Kommer i alla fall sikta på kamerahuset i slutet av sommaren!
I'm gonna work my ass off this summer!


Bambi

Spana in sötingen på denna bild. Skulle bara gå ner till vardagsrummet för att checka in vädret och var direkt tvungen att springa upp och hämta kameran, byta glugg och springa ner igen. Öppnade altandörren väldigt försiktigt och fick öppna den lite i taget för att inte störa. Tog några bilder och sedan kom Bosco (vår ena hund) ut och tyckte att det var jätteroligt att skälla ut den lilla stackaren som sedan, i ett språng var borta.



Kör en bilduppdatering igen senare ikväll för nu ska jag in till stan och lämna över hyrbilen och all kamerautrustning från Canon till nästa person som ska köra demonstration!

Canon jobb

Hej alla!

Under de 2 senaste veckorna har jag jobbat för Canon. Jag har åkt runt till olika butiker i Stockholm, Uppsala och Jönköping för att demonstrera och sälja kameror. Idag är sista dagen och under denna helg har jag varit på Media Markt i Barkaby och demat. Är lite tråkigt att det är sista dagen men det ska bli rätt skönt också, att få lite ledighet och njuta av solen (kanske även fota lite)!

För er som inte vet det så har jag köpt en ny glugg från Canon. Köpte ett 70-200mm f/4,0 IS och är mer än nöjd! Vi får se om det blir några racebilder i sommar, jag hoppas på det i alla fall.

Har även fixat en hemsida för min portfolio: www.annaphotography.se
Jag kommer använda bloggen för lite "behind the scene"-bilder samt om information om vad som händer. Gå gärna med i min grupp på Facebook (Anna Photography) om ni gillar vad ni ser!

Ha det så bra så länge!

/Anna


RSS 2.0